Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در نشست امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعمال نظارت کارآمد بر حسن اجرای سیاست‌های کلی براساس شاخص‌های ارزیابی توسط هیات عالی نظارت به تصویب رسید. تاریخ انتشار: 21:26 - 18 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۶۰۰۲

خبرگزاری میزان -مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه به ریاست آیت الله آملی لاریجانی تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست ابتدا محسن رضایی گزارش کمیسیون ویژه مجمع پیرامون مسائل اقتصادی کشور، علل و راهکار‌ها ارائه کرد.

در ادامه این جلسه طرح الزامات تحقق و عملیاتی شدن سیاست‌های کلی مطرح شد و بند‌هایی از این طرح به تصویب اعضای مجمع رسید.

بیشتر بخوانید: سرلشکر رضایی: کار اساسی، کار قرارگاهی و پایدار است

براساس این گزارش به منظور تحقق اهداف و عملیاتی شدن سیاست‌های کلی نظام مقرر شد:

- پس از ابلاغ هر سیاست کلی مخاطب اصلی موظف است با همکاری سایر مخاطبان ذیربط، برنامه جامع تحقق آن سیاست، شامل اقدامات تقنینی و اجرایی لازم را حداکثر ظرف مدت ۶ ماه تهیه و اقدامات عملیاتی آن را آغاز نموده و همزمان یک نسخه از برنامه جامع تحقق را به هیات عالی نظارت ارسال کند.

- مجلس، دولت، قوه قضائیه و سایر مخاطبان سیاست‌های کلی موظفند در آیین نامه‌های داخلی و فرآیند‌های تقنینی، خط مشی گذاری و اجرایی خود، ساز و کار اعمال سیاست‌های کلی را به عنوان اسناد بالادستی لازم الاجرا مدنظر قرار داده و درج کند.

- دبیرخانه مجمع با همکاری مستمر صداوسیما و دستگاه‌های فرهنگی و سایر رسانه‌ها برنامه ریزی لازم را جهت تبیین سیاست‌های کلی، اطلاع رسانی نظام‌مند و تبدیل سیاست‌ها به گفتمان عمومی انجام دهد.

- اعمال نظارت کارآمد بر حسن اجرای سیاست‌های کلی براساس شاخص‌های ارزیابی توسط هیات عالی نظارت در چارچوب آیین نامه نظارت که به تصویب مقام معظم رهبری می‌رسد صورت می‌پذیرد.

تبصره: مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی جهت ارزیابی انطباق و عدم مغایرت با سیاست‌های کلی به هیات عالی نظارت ارسال شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تشخیص مصلحت نظام مسائل اقتصادی هیات عالی نظارت سیاست های کلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخاب مجلس گفت: مجلس دو وظیفه مهم دارد یکی قانونگذاری و دیگری نظارت بر اجرای قانون است.

وی افزود: اکنون بسیاری از مشکلاتی که در کشور بخصوص در حوزه فساد به وجود می‌آید به دلیل عدم نظارت بر اجرای قانون است چراکه اگر نظارتی وجود داشت اینقدر فساد نبود. مشکلات کوچک و بزرگی که در حال حاضر در کشور وجود دارد اگر نیاز به قانون مناسب دارند، این قوانین باید تصویب شوند.

این فعال سیاسی نقش مجلس در اداره کشور را نقش بسیار بزرگ و بااهمیتی توصیف و خاطرنشان کرد: از این جهت اگر نمایندگان مجلس کسانی باشند که دانش و تعهد و نظارت بر اجرا داشته و کارآمد باشند و قوانین خوب تصویب کنند وضعیت کشور و مردم بهتر از این خواهد بود.

هاشمی ادامه داد: بنابراین به لحاظ تحلیلی بسیار مهم است که مردم با توجه به شرایطی که دارند نمایندگانی را انتخاب کنند که آنها را به‌ خوبی می‌شناسند و مطمئن هستند که در جهت رسیدگی به حل مشکلات مردم حرکت می‌کنند، قوانین مناسب تصویب و بر آن قوانین نظارت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مشارکت و حضور پرشور مردم ‍پای صندوق‌های رای از این جهت مهم است که مجلسی روی کار بیاید که هم دغدغه و شرایط مردم را مدنظر قرار دهد و هم برای رفع گرفتارهای‌ مردم تلاش کند و از طرفی نظارت بر اجرای قوانین هم داشته باشد.

گفتنی است، دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • انتخاب اعضای سومین دوره هیات‌مدیره صنف تماشاخانه‌های ایران
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده